Ibis Syles Ahoy

Rotterdam

BOBgroep

Status: In uitvoering
Projectnaam: Ibis Styles Rotterdam Ahoy
Plaats: Rotterdam
Bouwpartner: BOBgroep
Bronnen: bobgroep.nl

Ibis Styles Rotterdam Ahoy

BOBgroep bouwt een nieuw hotel in Rotterdam. In opdracht van ontwikkelaar Foruminvest B.V. zal op het parkeerterrein P3, vlakbij de hoofdentree van Rotterdam Ahoy, een Ibis Styles hotel worden gerealiseerd. De bouw van het hotel, met 250 kamers en een bruto vloer oppervlak van 9876m2, is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid te Rotterdam. De aluminium gevelbekleding en het zetwerk zullen in diverse samenstellingen en kleuren worden uitgevoerd. Naast een aantal miva kamers zullen er ook 46 kamers worden voorzien in connecting-uitvoering. Op de begane grond zal een lobby, lounge, The hub, ontbijtruimte, ontbijtkeuken en diverse installatieruimten worden gebouwd. Het hotel zal eind eind 2023 operationeel zijn.

Ibis Styles Rotterdam Ahoy

Locatie
Zuiderparkplein, Rotterdam

Type project
Nieuwbouw, Hotel

Opdrachtgever
Foruminvest B.V.

Aannemer
BOBgroep

Architect
de Architecten Cie b.v. (gevel) / Mulderblauw architecten (interieur)

Logo BOBgroep op Bouw in de Regio

BOBgroep
Rhone 24
2491 AP Den Haag
Tel +31(0)703575757
info@bobgroep.nl

Werken bij BOBgroep

De projecten bij BOBgroep zijn een prestatie van het hele team. Daarom zijn wij altijd op zoek naar échte teamplayers. Ben jij open en eerlijk? Positief ingesteld? Staat ambitie en creativiteit bij jou als professional centraal en doe jij er alles aan om de juiste oplossing te vinden? Bij BOBgroep krijg je de kans om te excelleren binnen een groeiende organisatie.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? Wij bieden je een fijne en gezellige werkplek, leuke collega’s, goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor opleiding en veel flexibiliteit in de invulling van de functie. Daarnaast geven wij je de kans om door te groeien én ga je natuurlijk mee met onze teamuitjes.

Over BOBgroep

BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Tour de Bouwlocaties - BOBgroep

Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw 2023 doet BOBgroep mee met de volgende Tour de Bouwlocaties:

Hotel Ibis Styles Ahoy | Rotterdam
The Usual | Rotterdam 
– Elion Park | Den-Haag

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– De Brugwachter | Rijswijk
– Hotel Motel One | Rotterdam
– Hotel Ahoy | Rotterdam

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

TNO Bio Science Park | Leiden
Zeestraat | Den Haag
Hoogstraat | Rotterdam

Tour de Bouw 2020

Tijdens Tour de Bouw 2020 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– Foodpark ’t Harnasch | Delft
– Sluiswachtershuis | Scheveningen

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.