Over Bouw in de Regio

Over Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht.

Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen?
Mail of bel ons

Powered by Bouw-Klik

Wij gaan voor de -Klik!
Bij Bouw-Klik kan je als bouwer dan ook terecht voor gemotiveerde bouwkrachten, die dicht bij huis aan de slag willen. Flexibel en vertrouwd! Zo bouwen we samen aan een regionale bouwpoule, waar bouwkrachten regionale bouwpartners projectmatig ondersteunen. Dit kan van een paar dagen tot het hele project.

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht
die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouwkrachten kunnen zich aansluiten als zij woonachtig zijn in het westen van Nederland, met als kerngebied de westelijke randstad.

Bouwers kunnen zich aansluiten als zij een vestigingskantoor hebben in de regio en zich richten op projecten in het westen van Nederland en willen investeren in een duurzame relatie.

Bouwkracht zien wij zeer breed en is voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een bouwproject, zoals van timmerman tot bouwlogistiek medewerker of projectmatige inzet van uitvoerder en werkvoorbereider.

Sluit je aan