Hotel Motel One

Rotterdam

BOBgroep

Status: In uitvoering
Projectnaam: Hotel Motel One
Plaats: Rotterdam
Bouwpartner: BOBgroep
Bronnen: bobgroep.nl

Hotel Motel One

Begin 2021  is BOBgroep gestart met de transformatie van het historische pand “Galeries Modernes” uit 1954 gelegen aan de Hoogstraat 177 – 179 in de binnenstad van Rotterdam.  Het werk bestaat uit het bestaande gebouw te transformeren naar een hotel met 180 kamers in combinatie met winkel en/of leisurevoorzieningen op de begane grond en in de kelder.

Het voormalige warenhuis zal worden omgebouwd naar een hip designhotel uit de keten Motel One. Het huidige pand bestaat uit vier bouwlagen. Na de transformatie zal dit pand vijf bouwlagen hebben met dak paviljoen met een sky lounge die rondom uitzicht gaat bieden op een deel van de Rotterdamse binnenstad.

De bruto vloeroppervlakte zal hierdoor met 2000 vierkante meter worden uitgebreid.  Daarnaast zal het pand volledig worden gemoderniseerd naar deze tijd. De oplevering van het pand is voorzien voor het vierde kwartaal van 2022.

Hotel Motel One te Rotterdam door BOBgroep

Locatie
Hoogstraat, Rotterdam

Type project
Transformatie

Opdrachtgever Tenstone Development

Aannemer
BOBgroep

Architect
KAAN Architecten

Logo BOBgroep op Bouw in de Regio

BOBgroep
Rhone 24
2491 AP Den Haag
Tel +31(0)703575757
info@bobgroep.nl

Werken bij BOBgroep

De projecten bij BOBgroep zijn een prestatie van het hele team. Daarom zijn wij altijd op zoek naar échte teamplayers. Ben jij open en eerlijk? Positief ingesteld? Staat ambitie en creativiteit bij jou als professional centraal en doe jij er alles aan om de juiste oplossing te vinden? Bij BOBgroep krijg je de kans om te excelleren binnen een groeiende organisatie.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? Wij bieden je een fijne en gezellige werkplek, leuke collega’s, goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor opleiding en veel flexibiliteit in de invulling van de functie. Daarnaast geven wij je de kans om door te groeien én ga je natuurlijk mee met onze teamuitjes.

Over BOBgroep

BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Tour de Bouwlocaties - BOBgroep

Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw 2023 doet BOBgroep mee met de volgende Tour de Bouwlocaties:

Hotel Ibis Styles Ahoy | Rotterdam
The Usual | Rotterdam 
– Elion Park | Den-Haag

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– De Brugwachter | Rijswijk
– Hotel Motel One | Rotterdam
– Hotel Ahoy | Rotterdam

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

TNO Bio Science Park | Leiden
Zeestraat | Den Haag
Hoogstraat | Rotterdam

Tour de Bouw 2020

Tijdens Tour de Bouw 2020 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– Foodpark ’t Harnasch | Delft
– Sluiswachtershuis | Scheveningen

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.