TNO Bio Science Park

Leiden

BOBgroep

Status: Casco/afbouw van de hoogbouw in uitvoering (rest is opgeleverd)
Projectnaam: TNO Bio Science Park
Plaats: Leiden
Bouwpartner: BOBgroep
Bronnen: bobgroep.nl

TNO Bio Science Park

Na de nieuwbouw van het AMS-, techniekgebouw en parkeerdek is BOBgroep in 2019 gestart met laatste fase van dit project. De nieuwbouw van een negenlaags kantoor- en laboratoriumgebouw met verbindingsgang naar het bestaande kantoorgebouw van TNO. Dit gebouw is volgens het BREEAM-NL certificaat categorie Very Good gebouwd en voldoet daarom ook aan het predicaat duurzaam.

In navolging op de reeds in uitvoering zijde nieuwbouw van het (9-bouwlaagse) casco kantoor-/laboratoriumgebouw heeft BOBgroep van huurder TNO de opdracht verkregen voor de afbouw- en installatiewerkzaamheden van de begane grond t/m 5e verdieping.

De werkzaamheden t.p.v. de begane grond omvatten in hoofdzaak het vervaardigen van de hoofdentree en -hal voorzien van receptie, keuken en restaurant en diverse vergaderruimten. Daarnaast zal al dit worden voorzien van diverse vloer- wand en plafondafwerkingen en maatwerk meubilair. Voor de 1e t/m 5e verdieping omvatten in hoofdzaak het vervaardigen van gemeenschappelijke verkeersruimten, diverse kantoor- en laboratoriumruimten en Clean rooms/ML-III labs t.p.v. de 2e verdieping.

TNO Bio Science Park, Leiden​

Locatie
Zernikedreef, Leiden

Type project
Nieuwbouw kantoor- en laboratorium gebouw

Opdrachtgever
Leeds Investements II

Aannemer
BOBgroep

Architect
Centrum Architecten

Logo BOBgroep op Bouw in de Regio

BOBgroep
Rhone 24
2491 AP Den Haag
Tel +31(0)703575757
info@bobgroep.nl

Werken bij BOBgroep

De projecten bij BOBgroep zijn een prestatie van het hele team. Daarom zijn wij altijd op zoek naar échte teamplayers. Ben jij open en eerlijk? Positief ingesteld? Staat ambitie en creativiteit bij jou als professional centraal en doe jij er alles aan om de juiste oplossing te vinden? Bij BOBgroep krijg je de kans om te excelleren binnen een groeiende organisatie.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? Wij bieden je een fijne en gezellige werkplek, leuke collega’s, goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor opleiding en veel flexibiliteit in de invulling van de functie. Daarnaast geven wij je de kans om door te groeien én ga je natuurlijk mee met onze teamuitjes.

Over BOBgroep

BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Tour de Bouwlocaties - BOBgroep

Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw 2023 doet BOBgroep mee met de volgende Tour de Bouwlocaties:

Hotel Ibis Styles Ahoy | Rotterdam
The Usual | Rotterdam 
– Elion Park | Den-Haag

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– De Brugwachter | Rijswijk
– Hotel Motel One | Rotterdam
– Hotel Ahoy | Rotterdam

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

TNO Bio Science Park | Leiden
Zeestraat | Den Haag
Hoogstraat | Rotterdam

Tour de Bouw 2020

Tijdens Tour de Bouw 2020 deed BOBgroep mee met Tour de Bouwlocaties:

– TNO Bio Science Park | Leiden
– Foodpark ’t Harnasch | Delft
– Sluiswachtershuis | Scheveningen

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.