Den Dubbelden

bouw & restauratie

Logo Den Dubbelden op Bouw in de Regio

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV
De Hooge Krocht 16
2201 TX Noordwijk

T 071 517 46 88
M info@dendubbelden.nl

Werken bij Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden is een modern familiebedrijf. In ons 83-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Met onze jarenlange ervaring, actuele kennis, passie en betrokkenheid zijn wij een spraakmakende partner in de bouw. Ons bedrijf is gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere) nieuwbouw. Opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Over Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV is in haar 80-jarig bestaan uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Het is een modern familiebedrijf en staat sinds 1996 onder leiding van de 3e generatie, Jan Willem den Dubbelden. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere-) nieuwbouw. Genoemde specialisaties hebben betrekking op scholen, universiteiten, kantoren, laboratoria, sportgebouwen, musea, praktijk-, horeca- en bedrijfsruimten, maar ook op monumenten en woningen. Onze opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Tour de Bouwlocaties - Den Dubbelden

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocatie:

Universiteit Leiden | Leiden

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocaties:

Papengracht 17-19 | Leiden
Pieter Groen College | Katwijk
Sportcomplex Ter Specke | Lisse

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.