Sportcomplex Ter Specke

Lisse

Den Dubbelden

Status:
Projectnaam: Nieuwbouw Sportcomplex Ter Specke
Plaats: Lisse
Bouwpartner: Den Dubbelden
Bronnen: dendubbelden.nl

Sportcomplex Ter Specke

De voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw bij Ter Specke in Lisse zijn in volle gang. De bouwrijp fase en bouwteam fase zijn bijna afgerond. Binnenkort gaan we daar aan de slag. We hebben er zin in! Via onderstaande link kun je een leuk artikel lezen over dit mooie nog te realiseren nieuwbouwproject. cobouw.nl

Sporthal Ter Specke

bron: lisse.nl
De nieuwbouw van de Ter Speckehal en accommodatie van FC Lisse
Het ontwerp
Sinds de instemming van de gemeenteraad met nieuwbouw ‘Ter Specke’ op 18 april 2019 is het plan voor de nieuwbouw verder uitgewerkt. Onder het motto ‘samen apart’ heeft de architect een gebouw ontworpen dat bestaat uit drie delen:
• Een nieuwe sporthal;
• De accommodatie van FC Lisse, bestaande uit kleedkamers en de kantine;
• Een gezamenlijk entreegebied dat de sporthal en de accommodatie van FC Lisse met elkaar verbindt.
Met dit ontwerp is het mogelijk dat de gemeente eigenaar wordt van de sporthal en FC Lisse van haar eigen accommodatie. Dit was een belangrijke voorwaarde voor de nieuwbouw. Tegelijkertijd bereiken we ook dat de gemeente en FC Lisse elkaar versterken met de nieuwbouw. Het is namelijk heel compact en efficiënt ontworpen en waar dat mogelijk is, gebruiken we dezelfde gebouwinstallatie. Daarmee beperken we het ruimtegebruik en zijn de investerings- en onderhoudskosten zo laag mogelijk.

Nieuwbouw Sportcomplex Ter Specke te Lisse door Den Dubbelden

Locatie
Spekkelaan, Lisse

Type project
Nieuwbouw sportcomplex

Opdrachtgever

Aannemer
Den Dubbelden

Logo Den Dubbelden op Bouw in de Regio

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV
De Hooge Krocht 16
2201 TX Noordwijk

T 071 517 46 88
M info@dendubbelden.nl

Werken bij Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden is een modern familiebedrijf. In ons 83-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Met onze jarenlange ervaring, actuele kennis, passie en betrokkenheid zijn wij een spraakmakende partner in de bouw. Ons bedrijf is gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere) nieuwbouw. Opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Over Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV is in haar 80-jarig bestaan uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Het is een modern familiebedrijf en staat sinds 1996 onder leiding van de 3e generatie, Jan Willem den Dubbelden. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere-) nieuwbouw. Genoemde specialisaties hebben betrekking op scholen, universiteiten, kantoren, laboratoria, sportgebouwen, musea, praktijk-, horeca- en bedrijfsruimten, maar ook op monumenten en woningen. Onze opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Tour de Bouwlocaties - Den Dubbelden

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocatie:

Universiteit Leiden | Leiden

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocaties:

Papengracht 17-19 | Leiden
Pieter Groen College | Katwijk
Sportcomplex Ter Specke | Lisse

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.