Verbouwing Pieter Groen College

Katwijk

Den Dubbelden

Status: opgeleverd 2021
Projectnaam: Verbouwing Pieter Groen College
Plaats: Katwijk
Bouwpartner: Den Dubbelden
Bronnen: dendubbelden.nl

Verbouwing Pieter Groen College

26 april starte Den Dubbelende gestart met sloopwerkzaamheden bij het Pieter Groen te Katwijk. Hier is een gedeelte van de school geheel gesloopt waarna er een nieuwe houtskeletbouw constructie is geplaatst. Door deze constructie kun je op beide verdiepingen de verschillende bouwdelen betreden. Ook is er een intern deel gestript. Dit heeft een upgrade voor de toekomst gekregen. Door de bouw van het Science Centre wil Pieter Groen de exacte vakken leuker maken om te leren en krijgen de leerlingen meer inzicht dat er voor hen een mooie toekomst kan liggen in het beta onderwijs.

27 augustus is de 1e fase opgeleverd bij Pieter Groen in Katwijk. De 1e fase is het bestaande gedeelte wat een grondige metamorfose heeft gekregen. Dit gedeelte is vanaf 30 augustus weer in gebruik genomen door de school zodat bij de start van het nieuwe leerjaar de nieuwe lokalen en sciencelabs konden worden gepresenteerd. De nieuwbouw zal 24 september worden opgeleverd. Zodra de nieuwbouw is opgeleverd zullen, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping, de voor- en achterbouw van de school met elkaar verbonden zijn.

Verbouwing Pieter Groen College te Katwijk door Den Dubbelden

Locatie
Helmbergweg, Katwijk

Type project
Verbouwing en uitbreiding schoolgebouw

Opdrachtgever
Pieter Groen Andreas College

Aannemer
Den Dubbelden

Logo Den Dubbelden op Bouw in de Regio

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV
De Hooge Krocht 16
2201 TX Noordwijk

T 071 517 46 88
M info@dendubbelden.nl

Werken bij Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden is een modern familiebedrijf. In ons 83-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Met onze jarenlange ervaring, actuele kennis, passie en betrokkenheid zijn wij een spraakmakende partner in de bouw. Ons bedrijf is gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere) nieuwbouw. Opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Over Den Dubbelden

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV is in haar 80-jarig bestaan uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Het is een modern familiebedrijf en staat sinds 1996 onder leiding van de 3e generatie, Jan Willem den Dubbelden. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere-) nieuwbouw. Genoemde specialisaties hebben betrekking op scholen, universiteiten, kantoren, laboratoria, sportgebouwen, musea, praktijk-, horeca- en bedrijfsruimten, maar ook op monumenten en woningen. Onze opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Tour de Bouwlocaties - Den Dubbelden

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocatie:

Universiteit Leiden | Leiden

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed Den Dubbelden mee met Tour de Bouwlocaties:

Papengracht 17-19 | Leiden
Pieter Groen College | Katwijk
Sportcomplex Ter Specke | Lisse

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.