Bij de Watertoren

's-Gravendeel

Weboma

Status: fase 3 in ontwikkeling
Projectnaam: Bij de Watertoren
Plaats: ‘s-Gravendeel
Bouwpartner: Weboma
Bronnen: weboma.nl

Bij de Watertoren

In ’s-Gravendeel is een heel mooi woonplan boven water gekomen. Aan de rand van het rustieke dorp, naast de rivier de Dordtsche Kil, en inderdaad bij de beroemde watertoren, komt een prachtige nieuwe woonwijk: Bij de Watertoren. Bij de Watertoren biedt een prachtig en gevarieerd woningaanbod, dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden. Het wordt er wonen om van te watertanden.

In september 2020 zijn de 34 woningen van project Bij de Watertoren fase 1 in ‘s-Gravendeel, bestaande uit 11 Beneden- en Bovenwoningen, 5 Semi-bungalows en 7 Rijwoningen door Weboma opgeleverd.

Bij de Watertoren te 's-Gravendeel door Weboma

Locatie
Kilweg, ‘s-Gravendeel

Type project
61 woningen,
19 appartementen,
3 kavels

Ontwikkelaar
Weboma

Aannemer
Weboma

Architect
Molenaar & Co

Logo Weboma op Bouw in de Regio

Weboma
Stoelmatter 16
2292 JL Wateringen
(0174) 225 600
info@weboma.nl

Werken bij Weboma

Mensen die het naar hun zin hebben en met plezier aan de slag zijn, presteren beter. Wij proberen daarom onze mensen te binden en te boeien. Zij zijn ons kapitaal en vormen een belangrijke voorwaarde voor de door ons nagestreefde kwaliteit. Daarom leiden we mensen ook graag op binnen ons bedrijf en geven we ze kansen, doorgroeimogelijkheden en carrièreperspectief. Bovendien denken we mee met onze mensen. Doen we werkplekonderzoek om te kijken wat er nog beter kan. Zijn we actief bezig met veiligheid op de werkplek en bieden we je hulpmiddelen om het werk makkelijker te maken. Korte lijnen, een sfeer van aanpakken en wederzijdse betrokkenheid; dat alles maakt werken bij Weboma zo uitdagend.

Over Weboma

Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij. De naam zegt het al: onze bouwactiviteiten vormen de roots van Weboma. Zij vormen het fundament van ons succes. We hebben vooral een naam hoog te houden met ons inlevingsvermogen in wat mensen wensen, met ons hoge kwaliteitsstreven, reële prijsstellingen, bijzondere vormgeving en opvallende materiaalkeuze. Tel daar gerust onze Westlandse mentaliteit bij op. 

Ons werkgebied strekt zich, steeds vaker, uit over de grenzen van het Westland. We zijn ambitieus en kunnen echt genieten van die expansie en ontwikkelingen. Ook omdat het, naar onze opdrachtgevers toe, signalen zijn van betrouwbaarheid en consistentie.

Meer projecten van Weboma

Bekijk alle projecten van Weboma op weboma.nl
Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Weboma.

Tour de Bouwlocaties - Weboma

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Weboma met Tour de Bouwlocaties:

– 

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Stichting Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.