Cap Horn

Rijnsburg

Van Rhijn Bouw

Status: in uitvoering
Projectnaam: Cap Horn
Plaats: Rijnsburg
Bouwpartner: Van Rhijn Bouw
Bronnen: vanrhijnbouw.nl

Nieuwbouw Cap Horn

Op een unieke plek, omgeven door water wordt het prachtige Cap Horn Rijnsburg ontwikkeld. Hier komen 24 herenhuizen, 24 twee-onder-één-kap woningen en 5 vrijstaande villa’s met uitzicht op/of direct gelegen aan het water.
Dit exclusieve wijkje ligt op een soort schiereiland in Rijnsburg, het bijzondere hieraan is dat de twee-onder-één-kap woningen en de vrijstaande villa’s allemaal een eigen aanlegsteiger krijgen op eigen water dat gelegen is aan de achtertuin. Zo kan je heerlijk wonen aan het water naast Oegstgeest en Leiden. Ontdek de nieuwste impressies.
Cap Horn wordt een zeer gevarieerd en sfeervol woonwijkje naast Oegstgeest en Leiden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren bakstenen en enkele woningen worden gekeimd. Verder zien we woningen met erkers, veranda’s, dakkapellen, luiken, Franse balkons en rieten daken. Een kleinschalige wijk met karaktervolle, luxe afgewerkte woningen: dat is wat het gaat worden.
De herenhuizen kijken allemaal uit op het Oegstgeesterkanaal en hebben een tuin op het Zuiden, de tuinen van de twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande villa’s liggen met een eigen aanlegsteiger allemaal aan de Oude Vliet. Met een bootje vaar je zo naar de meest prachtige meren in de buurt.

Nieuwbouw Cap Horn Rijnsburg door Van Rhijn Bouw

Locatie
Oegstgeesterweg 273, Rijnsburg

Type project
Nieuwbouw herenhuizen, woningen, villa’s en appartementen

Ontwikkelaar
Sedos

Aannemer
Van Rhijn Bouw

Architect
Van Egmond Architecten

Makelaar
De Leeuw

Logo Van Rhijn Bouw op Bouw in de Regio

Van Rhijn Bouw
Valkenburgseweg 62
2223 KE Katwijk
T: (071) 401 60 41
E: info@vrbkatwijk.nl

Werken bij Van Rhijn Bouw

Houd jij wel van een beetje uitdaging?

Van Rhijn Bouw is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Wij bouwen dagelijks met een ambitieus team aan tal van aansprekende projecten.

Duurzaamheid in ons team, relaties en materialen staan hoog in het vaandel. Innovaties, ontwikkeling, kwaliteitsmanagement en digitalisering van processen spelen hierbinnen ook een belangrijke rol. Investeren in de toekomst dus.

Bouw jij met ons mee?

Over Van Rhijn Bouw

Van Rhijn Bouw is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Met bijna 50 jaar ervaring in het vak hebben wij tal van aansprekende projecten gerealiseerd.

Samenwerking en de juiste kennis van zaken spelen binnen de totstandkoming van onze projecten een cruciale rol. Succes door samenwerking dus. Deze samenwerkingsverbanden gaan wij graag aan met één of meerdere partijen, waaronder woningcorporaties, projectontwikkelaars gemeentes of collegabedrijven. Onze ervaring, no-nonsense mentaliteit en gezonde financiele basis maken ons tot een partner die hen het juiste perspectief biedt voor elk project.

Meer projecten van Van Rhijn Bouw

Bekijk alle projecten van Van Rhijn Bouw op vanrhijnbouw.nl
Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Van Rhijn Bouw.

Tour de Bouwlocaties - Van Rhijn Bouw

Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw 2023 doet Van Rhijn Bouw mee met Tour de Bouwlocaties:

– 

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Van Rhijn Bouw mee met Tour de Bouwlocaties:

Hof van Zilt | Katwijk
Parc Catwyck | Katwijk
Rijnsoever Appartementen | Katwijk
Offem 5 | Noordwijk
Caphorn & De Horn | Rijnsburg

Tour de Bouw 2021

Tijdens Tour de Bouw 2021 deed Van Rhijn Bouw mee met Tour de Bouwlocaties:

Het Zilt | De Zilk
Northgo | Noordwijk
De Horn en Cap Horn | Rijnsburg
Park Overteylingen | Sassenheim

Tour de Bouw 2020

Tijdens Tour de Bouw 2020 deed Van Rhijn Bouw mee met Tour de Bouwlocaties:

De Monarch | Hoofddorp
Offem Zuid | Noordwijk
Verde Vista Santhorst  |  Zoeterwoude 

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.