Van Berkel Aannemers

Mensen bouwen voor mensen

Logo Van Berkel Aannemers op Bouw in de Regio

Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V.
Tuinderij 13, 2451 GG Leimuiden
Tel. 0172 – 508 382
Email algemeen@vanberkelaannemers.nl

Werken bij Van Berkel

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig Timmerman / (beginnend) Uitvoerder. Ben je ambitieus en wil je het maximale uit jezelf halen binnen een organisatie waar je veel vrijheid krijgt en een mooie bus onder je kont… Ben jij die hardwerkende toekomstige collega die gezelligheid ook een essentieel onderdeel vindt van zijn of haar werk? Neem dan gerust contact met me op, dan praten we verder over de mogelijkheden. Wees welkom bij het leukste bedrijf van de regio!

Over Van Berkel

Mensen bouwen voor mensen. Zowel Van Berkel Aannemers als Van Berkel Projectontwikkeling kan steunen op breed opgedane kennis. Of het gaat om nieuwbouw of restauratie, om een compleet complex, een parkeerkelder of een enkele serre, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de feitelijke uitvoering. Wij koppelen vakbekwaamheid aan liefde voor ons vak. En natuurlijk wenst u een scherpe prijsstelling. Door het bouwproces continu te monitoren, door efficiënt om te gaan met inzet van personeel en materieel, maar met name vanwege onze vakbekwame medewerkers en het jarenlange werken met vaste onderaannemers, kunnen wij dit realiseren met de toepassing van de modernste en meest duurzame bouwtechnieken.

Meer projecten van Van Berkel Aannemers

Bekijk alle projecten van Van Berkel Aannemers op vanberkelaannemers.nl Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Van Berkel Aannemers.

Tour de Bouwlocaties - Van Berkel Aannemers

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2022 mee met bouwlocaties:
T Centrum | Nieuwe Wetering
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart
Villa Schouwweg | Wassenaar

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2021 mee met bouwlocaties:
Villa Karel Doormanlaan | Aerdenhout
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2020 mee met bouwlocaties:
Residence Alexander | Noordwijk
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2019 mee met bouwlocatie:
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.