Heerlijkheid Calslagen

Kudelstaart

Van Berkel Aannemers

Status: in uitvoering
Projectnaam: Heerlijkheid Calslagen
Plaats: Kudelstaart
Bouwpartner: Van Berkel Aannemers
Bronnen: vanberkelaannemers.nl

Heerlijkheid Calslagen

In het plan ‘Heerlijkheid Calslagen’ staat het wonen in het landschap centraal. Allereerst is er de rust en beschutting van het groen van de Herenweg, die een onderdeel vormt van het landelijke fietsroutenetwerk. Daarnaast, in een prachtig contrast hiermee, de weidse uitzichten over het water van de Westeinderplassen. De ligging van Heerlijkheid Calslagen direct aan de Westeinderplassen, maar ook aan de rand van het Groene hart en op steenworp afstand van Amsterdam en Leiden, maakt het project uniek.

Iedere woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en natuurlijk is er parkeergelegenheid voor bezoekers. In het stedenbouwkundig plan wordt niet alleen de voormalige Breggevaart deels teruggebracht, ook het water van de Westeinder wordt diep het gebied in gehaald. Alle woningen liggen hierdoor direct aan het water. Het oude arbeidershuisje uit de 18e eeuw welke nog steeds te vinden is aan de Herenweg heeft model gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe woningtypen van het project.

Toch moet het woningontwerp niet als dictaat worden opgevat. Integendeel: er valt door toekomstige kopers veel te kiezen! Elke woning wordt samengesteld uit de combinatie van een groter en een kleiner volume. De bewoner heeft invloed op de grootte van beiden. Daarnaast is de afwerking variabel en uiteraard de indeling. Zo kan ieder z’n eigen woning samenstellen!

Heerlijkheid Calslagen te Kudelstaart door Van Berkel Aannemers

Locatie
Herenweg, Kudelstaart
Westeinderplassen

Type project
Nieuwbouw villa’s
aan het water

Opdrachtgever

Aannemer
Van Berkel Aannemers

Architect

Logo Van Berkel Aannemers op Bouw in de Regio

Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V.
Tuinderij 13, 2451 GG Leimuiden
Tel. 0172 – 508 382
Email algemeen@vanberkelaannemers.nl

Werken bij Van Berkel

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig Timmerman / (beginnend) Uitvoerder. Ben je ambitieus en wil je het maximale uit jezelf halen binnen een organisatie waar je veel vrijheid krijgt en een mooie bus onder je kont… Ben jij die hardwerkende toekomstige collega die gezelligheid ook een essentieel onderdeel vindt van zijn of haar werk? Neem dan gerust contact met me op, dan praten we verder over de mogelijkheden. Wees welkom bij het leukste bedrijf van de regio!

Over Van Berkel

Mensen bouwen voor mensen. Zowel Van Berkel Aannemers als Van Berkel Projectontwikkeling kan steunen op breed opgedane kennis. Of het gaat om nieuwbouw of restauratie, om een compleet complex, een parkeerkelder of een enkele serre, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de feitelijke uitvoering. Wij koppelen vakbekwaamheid aan liefde voor ons vak. En natuurlijk wenst u een scherpe prijsstelling. Door het bouwproces continu te monitoren, door efficiënt om te gaan met inzet van personeel en materieel, maar met name vanwege onze vakbekwame medewerkers en het jarenlange werken met vaste onderaannemers, kunnen wij dit realiseren met de toepassing van de modernste en meest duurzame bouwtechnieken.

Meer projecten van Van Berkel Aannemers

Bekijk alle projecten van Van Berkel Aannemers op vanberkelaannemers.nl Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Van Berkel Aannemers.

Tour de Bouwlocaties - Van Berkel Aannemers

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2022 mee met bouwlocaties:
T Centrum | Nieuwe Wetering
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart
Villa Schouwweg | Wassenaar

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2021 mee met bouwlocaties:
Villa Karel Doormanlaan | Aerdenhout
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2020 mee met bouwlocaties:
Residence Alexander | Noordwijk
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Van Berkel Aannemers deed tijdens Tour de Bouw 2019 mee met bouwlocatie:
Heerlijkheid Calslagen | Kudelstaart

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.