Ter Steege

Logo Ter Steege op Bouw in de Regio

Ter Steege Bouw Vastgoed West bv
Delftweg 58
2289 AL Rijswijk
0548 – 53 00 00
west@tsbouwvastgoed.nl

Werken bij Ter Steege

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij onze organisatie. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen.

Kortom; mensen, mensen en nog eens mensen. Jullie zijn de brandstof waar onze motor op draait. Dat hebben we in ons meer dan 100-jarige bestaan als familiebedrijf al vaak genoeg ervaren. Daarom willen we graag dat je enthousiast bent én blijft in onze werkomgeving.

Over Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege Bouw Vastgoed kan bouwen op ruim honderd jaar ervaring. In al die jaren hebben we al veel gedaan. Van nieuwbouwwoningen tot renovaties en van de bouw van utiliteitsgebouwen tot transformaties van cultureel- en industrieel erfgoed. Als je ons spreekt, vertellen we graag over duurzaam bouwen, nieuwe technieken en mooie ontwikkelingen. Toch is er een ding dat er voor ons met kop en schouders bovenuit steekt: de eindgebruiker moet zich thuis voelen in onze gebouwen.

Meer projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed

Bekijk alle Ter Steege projecten op tsbouwvastgoed.nl
Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed.

Tour de Bouwlocaties - Ter Steege Bouw Vastgoed

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Ter Steege Bouw Vastgoed West mee met Tour de Bouwlocaties:

– Bedrijfspand ter Steege Bouw | Den Hoorn
– Van der Valk hotel Delft | Den Hoorn
– 49 Appartementen | Zoetermeer