Van der Valk Hotel Delft

Den Hoorn

Ter Steege Bouw Vastgoed West

Status: in ontwikkeling
Projectnaam: Van der Valk Hotel Delft A4
Plaats: Den Hoorn
Aannemer: Ter Steege Bouw Vastgoed West
Bronnen: bobgroep.nl

Van der Valk Hotel Delft A4

Pal naast afslag 12 van rijksweg A4, in de kom van Delft, Rijswijk en Den Haag-Zuid maar nog net in Midden-Delfland, is Van der Valk geland en bouwt hier een nieuwe vestiging; Van der Valk Hotel Delft A4. In mei dit start de bouw van dit markante hotel. Het hotel wordt ontwikkeld en gerund door de vierde generatie familie Van der Valk. Medio september 2022 opent deze nieuwste aanwinst van Van der Valk haar deuren.
Ter Steege Bouw Vastgoed realiseert het nieuwe hotelgebouw. Het gebouw bestaat uit 142 kamers, waaronder luxe suites, een moderne fitness, ruime faciliteiten voor congressen en evenementen. Ook komt er een daktuin op de tweede etage en ligt het à la carte restaurant aan het water. Natuurlijk komt in het hotel een eigentijdse hotelbar. Het hotel krijgt 360 gratis parkeerplaatsen en gasten hebben de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden.

De unieke kwaliteit van de locatie werd vanaf het eerste moment door Van der Valk herkend. Op deze plek, als het ware de poort naar het groene Midden-Delfland, zal het hotel uitzicht bieden richting Den Haag en Delft. Maar het hotel geeft ook een prachtig vergezicht over het polderlandschap, met Rotterdam en de Noordzeekust aan de horizon. Van der Valk wil zich dan ook richten op zowel gasten voor zakelijk gebruik als bezoekers in hun vrije tijd. Ook de vele bewoners uit de directe omgeving zijn van harte welkom om te genieten van de hotel- en restaurantfaciliteiten.

bron / lees meer: tsbouwvastgoed.nl/van-der-valk-bouwt-nieuw-nest-langs-a4

Hotel Van der Valk Delft te Den Hoorn door Ter Steege Bouw Vastgoed

Locatie
Peuldreef, Den Hoorn

Type project
Nieuwbouw hotel

Opdrachtgever
Van der Valk

Aannemer
Ter Steege Bouw Vastgoed

Architect
Architectenbureau Wiegerinck

Logo Ter Steege op Bouw in de Regio

Ter Steege Bouw Vastgoed West bv
Delftweg 58
2289 AL Rijswijk
0548 – 53 00 00
west@tsbouwvastgoed.nl

Werken bij Ter Steege

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij onze organisatie. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen.

Kortom; mensen, mensen en nog eens mensen. Jullie zijn de brandstof waar onze motor op draait. Dat hebben we in ons meer dan 100-jarige bestaan als familiebedrijf al vaak genoeg ervaren. Daarom willen we graag dat je enthousiast bent én blijft in onze werkomgeving.

Over Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege Bouw Vastgoed kan bouwen op ruim honderd jaar ervaring. In al die jaren hebben we al veel gedaan. Van nieuwbouwwoningen tot renovaties en van de bouw van utiliteitsgebouwen tot transformaties van cultureel- en industrieel erfgoed. Als je ons spreekt, vertellen we graag over duurzaam bouwen, nieuwe technieken en mooie ontwikkelingen. Toch is er een ding dat er voor ons met kop en schouders bovenuit steekt: de eindgebruiker moet zich thuis voelen in onze gebouwen.

Meer projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed

Bekijk alle Ter Steege projecten op tsbouwvastgoed.nl
Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed.

Tour de Bouwlocaties - Ter Steege Bouw Vastgoed

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Ter Steege Bouw Vastgoed West mee met Tour de Bouwlocaties:

– Bedrijfspand ter Steege Bouw | Den Hoorn
– Van der Valk hotel Delft | Den Hoorn
– 49 Appartementen | Zoetermeer