De Meelfabriek

Leiden

Van der Wiel Bouw

Status: In uitvoering
Projectnaam: De Meelfabriek
Plaats: Leiden
Aannemer: Van der Wiel Bouw
Bronnen: vanderwielbouw.nl – demeelfabriek.nl

De Meelfabriek Leiden

Met een vloeroppervlak van maar liefst 55.000 vierkante meter is De Meelfabriek als rijksmonument een omvangrijk herbestemmingsproject. De oude gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en nieuwe gebouwen worden toegevoegd. Met lofts, appartementen en studentenwoningen, hotel, restaurant, sport & wellness, kantoren, winkels en ruimte voor kunst en cultuur ontstaat een levendige plek in de stad. Een unieke plek waar het industriële erfgoed verweven wordt met hedendaagse luxe. Een ontmoetingsplaats van bewoners en bezoekers, van stadsgenoten en toeristen. Een plek die de geschiedenis én de toekomst van de stad is.

De Meelfabriek Leiden door Van der Wiel Bouw

Locatie
Meelfabriekplein 1, Leiden

Type project
Herbestemming, Rijksmonument

Opdrachtgever

Aannemer
Van der Wiel Bouw

Architect

Logo Van der Wiel Bouw op Bouw in de Regio

Van der Wiel Bouw
‘s-Gravendijckseweg 50
2201 CZ Noordwijk
Tel 0713619204
info@vanderwielbouw.nl

Werken bij Van der Wiel Bouw

Van der Wiel Bouw is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Als je bij Van der Wiel Bouw gaat werken, kun je verwachten dat je deel uitmaakt van een team dat bekend staat om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Van der Wiel Bouw heeft een breed scala aan projecten, van nieuwbouw tot renovaties en onderhoud. Je zult werken met moderne technologieën en materialen en samenwerken met gepassioneerde en ervaren collega’s. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Van der Wiel Bouw

“Waar het ons om gaat bij bouwen en ontwikkelen, is wat de mensen zouden willen. Verder kijken dan een gebouw alleen en uitgaan van de gebruiker. Wat maakt hún leven aangenamer? Hoe kom je tot een gebouw waarin we het liefst zelf zouden willen wonen, werken of recreëren? Door ons in de gebruiker te verplaatsen, ontstaat iets wat past als een jas. Daarom bouwen en ontwikkelen wij ook vanuit gevoel. En willen we vasthouden aan de kwaliteit die ons voor ogen staat zonder met compromissen te beginnen.

Kiezen voor kwaliteit en afstemmen op wensen betekent dat je gaat voor duurzaamheid als uitgangspunt. Voor een technisch duurzame uitwerking staat we met al onze expertise vervolgens garant.

Meer projecten van Van der Wiel Bouw

Bekijk alle projecten van Van der Wiel Bouw op vanderwielbouw.nl
Hieronder een aantal door Bouw in de Regio en Tour de Bouw uitgelichte projecten van Van der Wiel Bouw.

Tour de Bouwlocaties - Van der Wiel Bouw

Tour de Bouw 2022

Tijdens Tour de Bouw 2022 deed Van der Wiel Bouw mee met Tour de Bouwlocatie:

De Meelfabriek

Logo Tour de Bouw 2023

Tijdens Tour de Bouw fietsen wij onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel van Juul & Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld.