bouwklik bouwpartner header wassenaarsebouwmaatschappij

WBM

Projecten

-

 

Werken op een bouw van WBM

Over WBM

De Wassenaarse Bouwmaatschappij (WBM) is specialist in bouwen, verbouwen, renovatie en onderhoud van kleinschalige woningbouw, vrijstaande woningen, villa’s, bedrijfspanden, kantoren, scholen en winkels. Wij kunnen de volledige bouw of verbouwing verzorgen vanaf de tekentafel tot aan de oplevering. Ons doel is het volledig ontzorgen van de opdrachtgever waarbij wij een constante focus hebben op het leveren van kwaliteit, heldere communicatie en het nakomen van afspraken.

De Wassenaarse Bouwmaatschappij is meer dan 50 jaar geleden opgericht in Wassenaar. In 1981 werd het bedrijf overgenomen door Jan van Kampen inmiddels is het voortgezet door zijn zoons Bob & Dirk van Kampen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf, waarbij kwaliteit en communicatie voorop staat.

De WBM heeft zich gespecialiseerd in:

• Nieuwbouw
• Verbouw, aanbouw en onderhoud
• Renovatie
• Restauratie

 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

 

Bekijk hier de vacatures van Wassenaarse Bouwmaatschappij

Bouw-Klik Vacatures

 

 

bron: wassenaarsebouwmaatschappij.nl

 

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020