bouwklik bouwpartner vanderhulst bouwbedrijf header

Van der Hulst

Projecten

project-knop-langsdekreken-voorhout-vanderhulst.jpg

 

Werken op een bouw bij Van der Hulst

Over Van der Hulst Bouwbedrijf 

Bouwen zit in ons bloed

In 1964 is ons bouwbedrijf opgericht en na ruim 50 jaar kunnen we spreken van een gevestigde naam. Door te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken lopen wij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen. Yvonne van der Hulst is de tweede generatie en de drijvende kracht achter het bedrijf. Bouwen zit haar in het bloed. Samen met het team van ervaren vakmensen wordt de expertise gekoppeld aan uw bouwwensen. Door de persoonlijke benadering krijgen wij inzicht in wat ú wilt bouwen. U kunt ons inschakelen voor bouw of verbouw, villabouw, restauratie of renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Ook realiseren wij nieuwbouwprojecten in eigen ontwikkeling. Ons werkgebied: Duin- en Bollenstreek, van Haarlem tot Den Haag en Het Gooi. 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

 

 

Bekijk hier de vacatures van Van der Hulst

Bouw-Klik Vacatures

 

 

tourdebouw locatie sticker 2020

Tour de Bouw 

Van der Hulst Bouwbedrijf deed mee aan Tour de Bouw in 2017, 2018, 2019 en 2020.

De Tour de Bouwlocaties van Van der Hulst Bouwbedrijf:

2017, 2018 en 2019: Sonate, Hyacint te Voorhout
2020: #1 Veendijk 15 te Loosdrecht, #2 Langs de Kreken Keizerskroon te Voorhout

Tour de Bouw is een afwisselende fietstour voor het goede doel van circa 150 km langs 10 bouwprojecten of kantoren van regionale bouwpartners. Het volledige bedrag dat met de Tour de Bouw bij elkaar gefietst wordt komt ten goede aan Stichting Juul.

Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Máxima Centrum te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek naar en de behandelingen van kinderkanker.

www.tourdebouw.nl

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020