header-parkduivenvoorde-oegstgeest-niersman.jpg

Park Duivenvoorde - Oegstgeest - Niersman

Status: In ontwikkeling

Bron: niersman.com

Park Duivenvoorde bestaat uit 50 koopwoningen die zich onderscheiden door authenticiteit, kwaliteit, luxe en comfort. In een speels stratenpatroon en omgeven door groen en water worden vijf vrijstaande villa’s, 30 twee-onder-een-kapwoningen en 15 herenhuizen gerealiseerd. Stuk voor stuk ruime huizen met circa 200 m2 woonoppervlak die naar wens zijn uit te breiden met extra vierkante meters en diverse opties.

 

Bron: rovast.nl

Park Duivenvoorde is een ontwikkeling in de oude dorpskern van Oegstgeest op het huidige voetbalterrein van ASC. Provast ontwikkelt op deze unieke, zeer gewilde locatie 50 luxe grondgebonden woningen in het hoge segment. Het gaat hierbij om 30 twee-onder-een kapwoningen, 15 herenhuizen en 5 villa’s. De woningen worden gebouwd in de jaren ’20 en ’30 stijl die typerend is voor deze wijk. Hiermee sluit de nieuwbouw naadloos aan bij de omgeving en dan met alle gemakken van een nieuw, duurzaam, ruim en licht huis. In het plan wordt de structuur van de wijk in groen, straatprofiel, materiaalgebruik en architectuur doorgezet, zodat dezelfde sfeer wordt gerealiseerd.

 

Meer info over project Park Duivenvoorde

rovast.nl

niersman.com

Facebook Park Duivenvoorde

-

Instagram

-

Werk in de bouw

#bouwinderegio

Werken op een bouw van Niersman: Klik hier of op het logo

logo niersman bouwklik bouwpartner

 

Instagram Niersman

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020