Werk in de bouw bij jou in de regio. Bel direct 071-2073260

Over Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht.

Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? Mail of bel ons


Powered by Bouw-Klik

Bouw in de Regio is een initiatief van Bouw-Klik.
Bouw-Klik biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Podium
Bouw-Klik is een podium voor en door bouwkrachten. Bouwkrachten kunnen zich via Bouw-Klik presenteren aan regionale bouwers.

Wij gaan voor de juiste Klik!
Bij Bouw-Klik kan je als bouwer dan ook terecht voor gemotiveerde bouwkrachten, die dicht bij huis aan de slag willen. Flexibel en vertrouwd! Zo bouwen we samen aan een regionale bouwpoule, waar bouwkrachten regionale bouwpartners projectmatig ondersteunen. Dit kan van een paar dagen tot het hele project.

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht
die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouwkrachten kunnen zich aansluiten als zij woonachtig zijn in het westen van Nederland, met als kerngebied de westelijke randstad.

Bouwers kunnen zich aansluiten als zij een vestigingskantoor hebben in de regio en zich richten op projecten in het westen van Nederland en willen investeren in een duurzame relatie.

Bouwkracht zien wij zeer breed en is voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een bouwproject, zoals van timmerman tot bouwlogistiek medewerker of projectmatige inzet van uitvoerder en werkvoorbereider.

Sluit je aan

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020