bouwklik bouwpartner header ooms bouw

Ooms Bouw & Ontwikkeling

Projecten

Leeuweplaats

 

Werken op een bouw van Ooms Bouw & Ontwikkeling

Over Ooms Bouw & Ontwikkeling

Ooms Bouw & Ontwikkeling staat voor duurzame, kwalitatief hoogstaande projecten voor klant en eindgebruiker die aansluiten op de vraag van de markt. Door voelbare betrokkenheid van Ooms Bouw & Ontwikkeling staat de opdrachtgever van onze projecten centraal, waardoor zijn of haar droom werkelijkheid wordt. Wij betrekken onze klanten in het proces, afhankelijk van de plaats en categorie.

Ooms Bouw & Ontwikkeling wil in Noord-Holland en de Randstad bekend staan als de ontwikkelende bouwer. De bouwer die klaar staat om elk project samen met onze klant op te pakken en tot een kwalitatief, kostenbewust en resultaatgericht einde te brengen. Alle partijen, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en de mensen van Ooms Bouw & Ontwikkeling moeten met trots terug kunnen kijken op de samenwerking en op elk afgerond project. En vol trots het volgende project oppakken en succesvol afronden.

Werken bij Ooms Bouw & Ontwikkeling

Bij Ooms Bouw & Ontwikkeling werken gedreven professionals. Ieder draagt op zijn eigen vakgebied bij aan projecten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Dat maakt ons werk leuk, afwisselend en uitdagend.

Werken bij Ooms Bouw & Ontwikkeling betekent deel uitmaken van een enthousiast team in een informele sfeer. Onze mensen beschikken over veel vakkennis en een flinke dosis creativiteit. Precies wat we nodig hebben om de gevarieerde projecten te ontwikkelen. Onze opdrachten zijn uitdagend, vernieuwend en interessant.

 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

 

Bekijk hier de vacatures van Ooms Bouw & Ontwikkeling

Bouw-Klik Vacatures

 

 

bron: oomsbouw.nl

 

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020