bouwklik bouwpartner kbm

KBM

Projecten

project-knop-centrumgebow-sheerenloo-noordwijk-kbm.jpg

 

Werken op een bouw bij KBM

Over KBM Groep 

KBM Groep is een familiebedrijf met de wortels in de Katwijkse samenleving. We zijn actief op de terreinen ontwikkeling, bouwen en onderhoud en hebben een flinke actieradius. Zo vindt u ons op tal van plekken in zowel Zuid- als Noord-Holland. 

Dat we een echt familiebedrijf zijn komt terug in de sfeer die we als organisatie hebben. We zijn een bedrijf dat weet van aanpakken, maar we hebben ook oog voor elkaar. Dat zien we terug in het feit dat onze mensen graag bij én voor ons werken. Er is nauwelijks verloop en de relaties die wij met opdrachtgevers, co-makers, onderaannemers en leveranciers aangaan zijn meestal niet voor slechts één project, maar voor een langere tijd. 

KBM Groep is een familiebedrijf dat de ogen voor nieuwe ontwikkelingen niet sluit. Innovaties die hun waarde in de praktijk hebben bewezen sluiten we graag in onze armen. Dat maakt ons voor professionele opdrachtgevers een aantrekkelijke partner om mee samen te werken. En dat doen we dan ook veelvuldig: voor woningcorporaties, ontwikkelaars en partijen in de zorg. Want ook in dat segment hebben wij onze sporen inmiddels wel verdiend. 

 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

 

Bekijk hier de vacatures van KBM

Bouw-Klik Vacatures

 

 

bron: kbm.nl

 

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020