bouwinderegio-heerlijkheid-calslagen-kudelstaart-vanberkelaannemers.jpg

Heerlijkheid Calslagen - Kudelstaart - Van Berkel Aannemers

tourdebouw locatie sticker 2020Status: In ontwikkeling / Te koop

Bron: wonenaandewesteinderplassen.nl  | vanberkelaannemers.nl

Heerlijkheid Calslagen

In het plan 'Heerlijkheid Calslagen' staat het wonen in het landschap centraal. Allereerst is er de rust en beschutting van het groen van de Herenweg, die een onderdeel vormt van het landelijke fietsroutenetwerk. Daarnaast, in een prachtig contrast hiermee, de weidse uitzichten over het water van de Westeinderplassen. De ligging van Heerlijkheid Calslagen direct aan de Westeinderplassen, maar ook aan de rand van het Groene hart en op steenworp afstand van Amsterdam en Leiden, maakt het project uniek.

Iedere woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en natuurlijk is er parkeergelegenheid voor bezoekers. In het stedenbouwkundig plan wordt niet alleen de voormalige Breggevaart deels teruggebracht, ook het water van de Westeinder wordt diep het gebied in gehaald. Alle woningen liggen hierdoor direct aan het water. Het oude arbeidershuisje uit de 18e eeuw welke nog steeds te vinden is aan de Herenweg heeft model gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe woningtypen van het project.

Toch moet het woningontwerp niet als dictaat worden opgevat. Integendeel: er valt door toekomstige kopers veel te kiezen! Elke woning wordt samengesteld uit de combinatie van een groter en een kleiner volume. De bewoner heeft invloed op de grootte van beiden. Daarnaast is de afwerking variabel en uiteraard de indeling. Zo kan ieder z'n eigen woning samenstellen! Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. (Woningen vanaf € 1.1 miljoen euro V.O.N.).

 

Meer info over project Heerlijkheid Calslagen
wonenaandewesteinderplassen.nl
vanberkelaannemers.nl

Facebook Heerlijkheid Calslagen
facebook.com/NieuwCalslagen

 

Werk in de bouw

#bouwinderegio

Werken op een bouw van Van Berkel Aannemers: Klik hier of op het logo

logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner

 

 

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020