bouwklik bouwpartner heembouw header

Heembouw

Projecten

project-knop-nieuwrein-zoeterwoude-rijndijk-heembouw.jpg  project-knop-westend-roelofarendsveen-heembouw.jpg  project-knop-dcfourcelogistics-berkelenrodenrijs-heembouw.jpg  project knop petuniatuin zoetermeer heembouw

 

Werken op een bouw van Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn

Dat is onze drijfveer. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen. 

Om onze visie: Wij creëren plekken waar mensen willen zijn te bereiken, zijn we constant op zoek naar mogelijkheden om onze klanten toegevoegde waarde te bieden en onderscheidend te zijn. Dit zorgt voor het verschil, en maakt ons anders dan andere marktpartijen. In ons strategisch plan tot 2020 staat ons onderscheidend vermogen centraal, verwoord in onze missie: In 2020 zijn wij dé onderscheidende bouwonderneming voor onze klanten, mensen en omgeving. 

Bij welk project van Heembouw wil/ kan je aan de slag

Project: Prinsessenbuurt

Locatie: Leiden

Vacature: Allround Timmerman

Meer info op: heembouw.nl/wonen/projecten/verduurzaming-360-woningen-prinsessenbuurt/

 

De President

Groot onderhoud 72 woningen

 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

 

Bekijk hier de vacatures van Heembouw

Bouw-Klik Vacatures

 

 

Bron: heembouw.nl

 

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020