bouwinderegio-centraleblokken-leiden-hillenroosen.jpg

Centrale Blokken - Leiden - Hillen Roosen

Status: In ontwikkeling

Bron: hillen-roosen.nl

Dit project betreft een renovatie van 139 woningen in het hart van de Oude Kooi gelegen aan het Kooipark te Leiden. De 139 woningen zijn gemeentelijk monument. De hoekwoningen worden gerenoveerd. In de tussenwoningen gaan we een stapje verder. Daar wordt de voorgevel behouden en wordt een compleet nieuw skelet achter de gevel opgetrokken.

Het project bestaat uit twee fasen. Momenteel worden de woningen in fase 2 bezet door bewoners die uiteindelijk terugkeren naar woningen in fase 1. In fase 1 is eind 2019 gestart met der asbestsanering en het sloopwerk, waarbij de voorgevels voorledig gestut zijn. Begin 2020 is begonnen met de opbouw van het nieuwe skelet. Begin 2021 worden de woningen van fase 1 opgeleverd, waarna de bewoners een maand de tijd krijgen om te verhuizen. Vervolgens zal fase 2 starten. De woningen van fase 2 zullen in het voorjaar van 2022 opgeleverd worden.

 

Meer info over project Centrale Blokken

hillen-roosen.nl

Facebook Centrale Blokken

-

Instagram

-

Werk in de bouw

#bouwinderegio

 

Foto's Centrale Blokken

Foto's Bouw-Klik december 2020

bouwklik-hillenroosen-gtc-leiden-centraleblokken-202012-f1.jpg

bouwklik-hillenroosen-gtc-leiden-centraleblokken-202012-collage.jpg

bouwklik-hillenroosen-gtc-leiden-centraleblokken-202012-f2.jpeg

bouwklik-hillenroosen-gtc-leiden-centraleblokken-202012-f6.jpg

bouwklik-hillenroosen-gtc-leiden-centraleblokken-202012-f7.jpg

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020