Bouw-Klik en Bouw in de Regio ondersteunen de actie NEDERLAND BEDANKT DE ZORG!
Volg onze gezamelijke actie via deze pagina. Meer info volgt snel.debouw-samensterk-voor-nederland-bedanktde-zorg-20200410-1.jpg

De Bouw bedankt de Zorg!

martijnhouwaard-profielfoto-2019.jpgdoor Martijn Houwaard Noordwijk 10 april 2020

Vanaf eind februari, begin maart verspreidde het coronavirus zich in Nederland.

bouwklik-bouw-nederlandbedanktdezorg-20200410.jpg

De Zorg stond en staat nog altijd fier aan de frontlinie en het lijkt dat nu de onheilspellende groei van de uitbraak is beteugeld.

Dat we er nog lang niet zijn is voor iedereen ook duidelijk. Nederland en De Zorg moet nog een mega-prestatie leveren om met zijn allen de Nederlandse samenleving weer op te bouwen.

Het heeft de laatste weken een haartje gescheeld of de hele boel was platgegaan en de bouw dus ook.

Wij zijn dan ook trots en dankbaar dat De Zorg met hulp van haast alle Nederlanders de controle heeft kunnen behouden. Hierdoor kunnen wij doorbouwen waar mogelijk.

Wij zijn daarnaast ook zeer trots op de bouwers, die in onzekere tijden toch hun beste beentje voortzetten met in achtneming van de steeds aangescherpte protocollen.

Als Bouwers zijn we met de dag steeds blijer, dat we nog mogen werken. Als dank voor al die zorgmedewerkers in de frontlinie, die dit mede mogelijk maken, willen wij van harte de actie ondersteunen:

Nederland bedankt de Zorg - Geef de zorg een 10!

Voor elke werkdag dat de Bouw-Klik bouwkrachten mogen doorbouwen vanaf begin maart tot 28 april storten wij €10,-.

Bouwkrachten die ook de Zorg een 10 geven kunnen dit aangeven door €5,- bij te dragen. Bouw-Klik maakt daar dan een 10 van!

Draag je voor €10,- bij dan verdubbelen wij die ook. 

tussenstand-bouw-bedankt-zorg-2020-04-10.jpg

Bouw-Klik Bouwkrachten

Meld je bijdrage via de Bouw-Klik WhatsApp

Bouwpartners

Als Bouwpartner ook gezamenlijk bijdragen aan deze mooie actie Bouwbedanktzorg.nl? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

bouwklik-bouw-nederlandbedanktdezorg-20200410.jpg

 

Heb jij ook een leuk idee om samen met andere bouwers deze actie te ondersteunen, mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

radio2-gijsstaverman-nederlandbedanktdezorg.jpg

 

Bouw in de Regio

Op bouwinderegio.nl brengen bouwers hun bedrijf, projecten en vacatures onder de aandacht. Uw bedrijf, vacatures en projecten op deze site plaatsen? 

Flexibel netwerk

Bouw-Klik Bouw in de Regio biedt met ervaren timmerlieden en ondersteunende bouwkrachten uit de regio een sterk en flexibel netwerk om haar bouwpartners te ondersteunen bij de bouw van projecten in de regio.

Werk in de regio

Bouw-Klik is er voor iedere bouwkracht die zich wil inzetten op de vele uitdagende bouwprojecten in het westen van Nederland. Hierbij streven wij ernaar om reisafstanden woon-werk onder de 25 kilometer te houden en bij voorkeur nabij de eigen woonplaats.

Bouw in de Regio

Onderdeel van
Bouw-Klik

Cleypoortgebouw
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

tel. 071-2073260
info@bouwinderegio.nl

tourdebouw locatie sticker 2020